Rapportabonnementer (Report Subscriptions)

Report Subscriptions er en funktion, som gør det muligt automatisk at sende forskellige rapporter til forskellige e-mailadresser med faste intervaller f.eks. dagligt, ugentligt eller månedligt.
Vi anbefaler, at kun administratorbrugere, der kan se alle rapporter og alle brugergrupper og køer som statistik, har adgang til siden Statistics – Reports subscriptions. Grunden til dette er, at brugere kan se og redigere hinandens rapportabonnementer, og ressourcefiltre gælder ikke for rapportabonnementer.
Du kan oprette flere rapportabonnementer. Hvert abonnement indeholder én standard eller én brugerdefineret rapport, som sendes til en eller flere e-mailadresser. Rapporten vedhæftes e-mailen som en mhtml-fil eller Excel-fil.
På fanen Rapportabonnementer (Report Subscriptions) kan du oprette disse rapportabonnementer til dig og dine kolleger. Du kan også få vist en liste over rapportabonnementer, der tidligere er oprettet, og hvem de er oprettet af.

Et rapportabonnement skal være aktiveret, før der kan sendes e-mails.