Oprettelse eller redigering af et site

Du opretter et site på følgende måde:

1. Klik på tandhjulet Settings (Indstillinger) øverst til højre og derefter på Campaign & Sites (Kampagne og sites) i undermenuen efterfulgt af Site Settings (Siteindstillinger) i menuen til venstre
  1. Klik på + nederst på skærmen for at åbne redigeringspanelet.​​​​​​​
  2. Angiv:
    • Sitenavn
    • Sitets tidszone
    • Samlet antal pladser på Site
  3. Angiv Sitets daglige åbningstider. Alle dage, hvor Sitet er åben hele døgnet eller lukket, skal vælges.
  1. Når alle ændringer er foretaget, skal du klikke på Create (Opret) for at se den nye lokalitet på listen.