Toimipaikan luominen tai muokkaaminen

Luo toimipaikka seuraavasti:

1. Napsauta ensin oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-rataskuvaketta, sitten alivalikossa Campaign & Sites (Kampanja ja toimipaikat) ja lopuksi vasemmassa valikossa Site Settings (Toimipaikka-asetukset).

1. Avaa muokkauspaneeli napsauttamalla näytön alareunassa olevaa +-kuvaketta.
  2. Syötä seuraavat tiedot:
    • Toimipaikan nimi (Site Name)
    • Toimipaikan aikavyöhyke (Time Zone)
    • Toimipaikan asiakaspalvelijapaikkojen kokonaismäärä (Seats)

4.    Syötä myös toimipaikan päivittäiset aukioloajat( Opening Hours). Kaikki päivät, kun toimipaikka on auki 24 tuntia tai suljettu, on valittava.

1. Kun kaikki tarvittavat muutokset on tehty, lisää uusi toimipaikka luetteloon napsauttamalla Create (Luo).