Om een site te maken, moet u:

1. Klik op het Instellingen-knopje rechtsboven, dan Campagne & Sites in het submenu, gevolgd door Site-instellingen in het linkermenu.
  2. Klik op de + onderaan het scherm om het bewerkingspaneel te openen.
  3. Enter:
    • Plaatsnaam
    • Plaats Tijdzone
    • Totaal aantal zitplaatsen ter plaatse
  4. Voer de dagelijkse openingstijden van de site in. Alle dagen dat de site open uren 24of gesloten is moeten worden geselecteerd.
  1. Als alle wijzigingen zijn aangebracht, klikt u op Maken om de nieuwe site aan de lijst toegevoegd te zien.