Sådan angives i systemet, hvilke køer de enkelte agenter kan håndtere

1.    Vælg fanen Queues & Skills (Køer og skills) i menuen Settings (Indstillinger).

2.    Vælg Skills (Kompetencer) i menuen til venstre.

3.    Klik på "+"-ikonet nederst til højre på skærmen.

4.    Navngiv kompetencen, og angiv eventuelt en beskrivelse.

Kompetencer kan bruges i flere køer.

F.eks. Hvis der er 2 køer, Salg_DK og Salg_SE, kan der oprettes en skill, som er knyttet til begge køer. Dette vil betyde, at agenter med salgsskill'en kan håndtere forespørgsler fra begge køer.

Det er meget almindeligt, at skill har et 1:1-forhold til køer.