1. Vælg fanen Queues & Skills (Køer og kompetencer) i menuen Settings (Indstillinger).
  2. Vælg Forecast Queues (Prognosticer køer) i venstre menu.
  3. Klik på "+"-ikonet nederst til højre på skærmen.
  4. Navngiv køen
  5. Angiv Patience (Tålmodighed) i sekunder. Tålmodighed er den tid, en kunde er villig til at vente, før der lægges på. Lad værdien være 0 for udskudte køer såsom e-mail.
  6. Angiv Service Level (Serviceniveau) ELLER ASA.
  7. Vælg medietype
  8. Vælg den kompetence, der er knyttet til køen. Kompetencen skal være oprettet før køen.
  9. Angiv eventuelle aliaser for køen.

Alias – Har mange funktioner. Grundlæggende bruges dette til integrationsformål, når du får data direkte fra din ACD. Alle indtastede aliaser fletter data fra forskellige køer i ACD'en.