Logg inn på Puzzel administrasjonsportal her: http://admin.puzzel.com

Puzzel administrasjonsportal har forskjellige faner som inneholder undermenyer med forskjellig funksjonalitet. Ikke alle kunder har tilgang til all funksjonalitet. For eksempel ser det slik ut når fanen Brukere er valgt:

Ikke alle kunder/brukere har tilgang til all funksjonalitet, så det kan hende at du ser faner eller undermenyer som er deaktivert. Kontakt Puzzel Support hvis du er interessert i funksjonalitet du ikke har tilgang til.

Fane Kort beskrivelse
Forsiden Informasjon publisert av Puzzel, trafikk hittil i dag og KPI-verdier
Sanntid Oversikt over live status på køer og agenter, Ticker (trafikk hittil i dag per kø og per agent) og Wallboard
Brukere Administrere brukergrupper og brukere, definere profiler, opprette pausevarianter og kategorier for henvendelsesregistrering, opprette ressursfiltre og konfigurere produkter
Tjenester Administrer åpningstider, lydfiler, lister, tjenestevariabler, KPI-alarmer, køparametere, Dialer-kampanjer, Call Flow, sosiale medier-kanaler, chat og Agent Assist, og utfør medlytt.
Statistikk Se standard statistikkrapporter, tilpass rapporter, og konfigurer hvilke rapporter som skal sendes til hvilke mottakere med hvilke tidsintervaller
Katalog Se kataloginnhold, og konfigurer felter, avdelinger og tilordninger
Arkiv Søk etter og analyser samtaler, lydopptak og chatlogger
Widget Til konfigurasjon av faner og widgeter i agentapplikasjonen
SMS Til konfigurasjon av SMS-tjenester som Kundeundersøkelse

Hjelp er tilgjengelig bak spørsmålstegnene på alle sidene.

Mange sider har et filterfelt øverst til høyre, under menyene. Hvis du skriver noe i filterfeltet, vises bare rader som inneholder teksten du skrev. Hvis du fjerner avmerkingen for en kolonne mens du filtrerer, vises bare rader med tekst fra kolonner som er markert.

Eksempel: Vis rader (brukere) som inneholder tho i et hvilket som helst felt, bortsett fra e-postadressen:

Merk at et søk på for eksempel pa ko returnerer rader som inneholder pa eller ko, mens et søk på "pa ko" returnerer rader som inneholder hele strengen mellom anførselstegnene.

På mange sider kan du sortere innholdet i tabeller ved å klikke på kolonneoverskriftene.