Voor standaard sms-enquête:

Berichten

• Start/Enquêtebericht: Dit is de eerste SMS die de beller ontvangt. Het bericht moet een vraag bevatten en het toegestane scorebereik. Max 960 tekens. Voorbeeld: Op een schaal van 0 tot 10, hoe waarschijnlijk is het dat u ons bedrijf aan anderen zou aanbevelen?
  • Dank u/Antwoordbericht: Dit is het bericht dat Puzzel naar de beller stuurt nadat hij het antwoord van de beller op het Enquêtebericht heeft ontvangen. Max. 960 tekens.

Voor SMS-web-enquêtes moeten enkele extra berichten worden gedefinieerd (die op de mobiele webpagina zullen worden getoond):

• Vraag: Hier vraagt u de gebruiker om zijn score in te voeren voor wat u wilt meten. Voorbeeld: Op een schaal van 0-10, hoe waarschijnlijk is het dat u ons bedrijf aan anderen zou aanbevelen?
  • Welkomstbericht: Welkomstbericht na binnenkomst op de mobiele webpagina. Voorbeeld: Bedankt dat u ons helpt te verbeteren!
  • Bedrijfshandtekening: Hier voert u een handtekening voor het bedrijf in die op de mobiele webpagina verschijnt na voltooiing van een enquête. Voorbeeld: Neem contact met ons op per telefoon xxxx of per e-mail support@company.com als u vragen hebt.
  • Enquête reeds voltooid: Bericht dat op de mobiele webpagina wordt weergegeven als de gebruiker op de koppeling in het SMS-bericht klikt nadat de enquête al is voltooid.
  • Gemeenschappelijk vervolgbericht: Wordt getoond op de mobiele webpagina waar u de eindgebruiker vervolgvragen stelt of u kunt een gemeenschappelijk vervolgbericht definiëren dat onafhankelijk van de door de eindgebruiker gegeven score zal worden getoond.