For standard-SMS-undersøgelse:

Meddelelser (Messages)

• Start-/undersøgelsesmeddelelse (Start/Survey message): Dette er den første SMS, henvenderen modtager. Denne meddelelse skal indeholde et spørgsmål og det tilladte scoreinterval. Maks. 960 tegn.
    Eksempel: På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det så, at du vil anbefale vores virksomhed til andre?

• Tak-/svarmeddelelse (Thank you/Reply message): Dette er den meddelelse, Puzzel sender til henvenderen efter at have modtaget henvenderens svar på undersøgelsesmeddelelsen. Maks. 960 tegn.
    Hvis der er tale om en SMS-webundersøgelse, er der nogle ekstra meddelelser, der skal defineres (de meddelelser, der vises på mobilwebsiden):

• Spørgsmål (Question): Her beder du brugeren om at angive en score for det, du gerne vil måle. Eksempel: På en skala fra 0 til 10, hvor sandsynligt er det så, at du vil anbefale vores virksomhed til andre?
  • Velkomstmeddelelse (Welcome message): Velkomstmeddelelse, der vises, når brugeren åbner mobilwebsiden. Eksempel: Tak, fordi du hjælper os med at blive bedre!
  • Virksomhedssignatur (Company signature): Her skal du angive en signatur for virksomheden, der vises på mobilwebsiden, når en undersøgelse er fuldført. Eksempel: Kontakt os på telefon xxxx eller via e-mail til support@company.com, hvis du har spørgsmål.
  • Undersøgelsen er allerede gennemført (Survey already completed): Den meddelelse, der vises på mobilwebsiden, hvis brugeren klikker på linket i SMS-meddelelsen, efter at undersøgelsen allerede er gennemført.
  • Standard opfølgende meddelelse (Common follow-up message): En meddelelse, der vises på mobilwebsiden, når du vil stille slutbrugeren opfølgende spørgsmål. Du kan også definere en standard opfølgende meddelelse, der vises uafhængigt af den score, slutbrugeren har givet.