SMS- (Web-)enquête Uitschrijven

SMS-enquête en SMS-web-enquête hebben een optie waarmee eindgebruikers zich kunnen afmelden. De eindgebruiker heeft zich natuurlijk niet ingeschreven voor SMS Enquête, dus afmelden betekent hier geen SMS meer ontvangen van deze Enquête. Indien een eindgebruiker zich afmeldt, wordt haar mobiele nummer in de bestaande weigeringslijst van de dienst geplaatst.

SMS-enquête maakt gebruik van het generieke SMS trefwoord NOSURVEY en score -1 om af te melden. Als u wilt informeren over de afmeldmogelijkheid van de SMS-enquête, moet u dit in het SMS-enquête bericht zelf vermelden. Bijvoorbeeld: Vertel ons alstublieft hoe u onze klantenservice heeft ervaren door te antwoorden met een cijfer tussen 1 en 6, waarbij 6 het beste is. Als u in de toekomst geen SMS-enquête meer wilt ontvangen nadat u ons heeft gebeld, stuur dan het antwoord NOSURVEY of 1

Nadat de eindgebruiker zich heeft afgemeld, ontvangt hij een sms-bericht waarin wordt bevestigd dat de afmelding is geslaagd.

SMS Web-enquête heeft een nieuwe rode knop waar eindgebruikers kunnen kiezen om zich af te melden. In plaats van te beoordelen, drukt de gebruiker simpelweg op de knop “Enquête stoppen”. Door op de knop te klikken komt de gebruiker op een nieuwe pagina die bevestigt dat de afmelding succesvol is geweest.