De nieuwste toevoeging aan ons product is een set van zeer flexibele mechanismen voor het definiëren van nieuwe tabbladen in de nieuwe applicaties en het opnemen van verschillende widgets in “Core en Custom”. Dit wordt gedaan door de mogelijkheden van Tabbladinstellingen, Widgetbeheer en Widgetinstellingen die in de beheerderstool worden aangeboden. Deze maken ook een flexibele Widget-API, die communicatie met widgets en het ophalen van configuratiegegevens, mogelijk.

Wanneer u de nieuwe applicatie begint te gebruiken, zal er een nieuw tabblad beschikbaar zijn in het beheerportaal, genaamd Widget. Hier kunt u de bovengenoemde secties beheren en instellen.