På denne side kan du se listerne i din Puzzel-løsning. Bemærk, at du muligvis ikke kan se alle dine lister, da Puzzel kan definere en liste som "kun synlig for Puzzel".

Hvis du kan se en liste på denne side, som du ikke kender formålet med eller ikke vidste var en del af din Puzzel-løsning, må du IKKE foretage ændringer i listen. Du skal i stedet kontakte Support og spørge, hvad listen bruges til, og eventuelt bede om dem om at sørge for, at den kun er synlig for Puzzel.

Når du klikker på en liste, vises siden Rediger liste (Edit list).