Agent Assists kontaktstyringssystem

Hvis du har adgang til siden Tjenester – Agent Assist (Services – Agent Assist), kan du se et link til kontaktstyringssystemet  og måske også et link til vidensbasens administrationssystem.

Agent Assists kontaktstyringssystem

I kontaktstyringssystem kan du gøre følgende:

• Uploade en fil for at tilføje/erstatte (kundens) kontakter i Agent Assist*

• Konfigurere indstillinger for import af kontakter fra FTP

• Se kontakter/søge efter kontakter

• Se importlogfilen for import af kontaktfiler

* Hvis funktionen er konfigureret, er disse kontakter også tilgængelige og søgbare i agentapplikationen under søgekilden Kunder (Customers), når agenten ønsker at foretage et udgående opkald, eller når agenten vælger at videresende til advisering eller omstille opkaldet.
Agent Assist i Puzzels agentapplikation skal bruge en kontaktliste for at kunne finde den korrekte kontakt og vise den til agenten, når agenten modtager et opkald/en chatsamtale/en e-mail.

For at opkald/e-mails/chatsamtaler kan findes i arkivet og vises i Agent Assists interaktionshistorik, skal opkaldene komme fra det/de numre, der er registreret på kontakten, og e-mailene/chatsamtalerne skal komme fra den/de e-mailadresser, der er registreret på kontakten.
Opbevaringstiden for generelle oplysninger i arkivet bestemmer, hvor gamle opkald/chatsamtaler/e-mails der vises i Agent Assists interaktionshistorik.
I Agent Assists interaktionshistorik vises nogle af de oplysninger, der vedrører opkaldene/chatsamtalerne/e-mailene fra arkivet, men ikke alle detaljerne.
Kontaktfilerne kan uploades via Agent Assists kontaktstyringssystem. Alternativt kan du oprette eksport af en kontaktfil som en planlagt opgave i dit CRM-system, så Puzzel f.eks. henter en kontaktfil fra Puzzels FTP-server hver aften/uge.