På denne side kan du uploade dine egne Wallboard-logofiler.

Klik på Tilføj Wallboard-logo (Add Wallboard logo), definer et navn for den nye række (dette vises på rullelisten under indstillingerne for visning af Wallboard), og angiv eventuelt en beskrivelse. Klik derefter på Gem ændringer (Save changes).

Klik derefter på handlingsknappen for upload for at åbne vinduet Upload.

Klik på Tilføj logo (Add logo), vælg den korrekte fil (png, jpg, bmp) på din computer, og klik på Upload, når du ser det korrekte filnavn i vinduet. Status skifter fra Klar (Ready) til Færdig (Finish) efter lidt tid, og du kan derefter lukke vinduet.

For at få vist en uploadet logofil skal du klikke på afspilningsknappen. For at uploade en ny fil (erstatningsfil) for et defineret logonavn skal du klikke på uploadknappen og vælge en ny fil.