Fastgørelse af vagter eller aktiviteter i tidsplanen

Fastgørelse beskytter vagter og aktiviteter, der flyttes af planlægningsprogrammet.

1. Klik på skyderen på planlægningsskærmen for at tillade redigering.
  2. Vælg, hvad der skal fastgøres, under rullelisten Pin (Fastgør). Der er følgende muligheder:
  • All Shifts (Alle vagter)

• All Shifts (Week) (Alle vagter (uge))

• No Shifts (Ingen vagter)

• No Shifts (Week) (Ingen vagter (uge))

• All Breaks (Alle pauser)

• All Breaks (Week) (Alle pauser (uge))

• No Breaks (Ingen pauser)

• No Breaks (Week) (Ingen pauser (uge))

1. Vælg det påkrævede niveau for fastgørelse. Fastgørelse lagres automatisk.

2. Hvis du højreklikker på en aktivitet på skærmen Schedule (Tidsplan), kan individuelle elementer også fastgøres eller frigøres.