Oprettelse af tilbagevendende aktiviteter

Der er 2 måder at tilføje tilbagevendende aktiviteter på.

• På skærmen Schedule (Tidsplan)
  • I aktivitetskalenderen

Skærmen Schedule (Tidsplan)

1. Højreklik på en agents tidslinje.
  2. Angiv aktivitetstype, start og længde for aktiviteten.
  3. Hvis aktiviteten skal gentages, skal du markere afkrydsningsfeltet "Duplicate Activity" (Dubler aktivitet)
  4. Marker de felter, som aktiviteten skal dubleres for.
  5. Angiv den dato, hvor aktiviteterne skal stoppe.
  6. Klik på Save (Gem).

Aktivitetskalender

1. Højreklik på den dato, hvor aktiviteten starter fra.
  2. Vælg aktiviteten på rullelisten, starttidspunktet og længden. Angiv en note, hvis det er nødvendigt. Klik på Next (Næste)
  3. Vælg den eller de agenter, der skal deltage i aktiviteten. Der kan bruges søgning og filtrering.
  4. Klik på Next (Næste)
  5. Klik på Assign (Tildel) for at tilføje aktiviteten, eller marker afkrydsningsfeltet Recurring (Tilbagevendende).
  6. Vælg at gentage aktiviteten med en specificeret frekvens for dage, uger eller måneder.
  7. Vælg slutdatoen.
  8. Klik på Assign (Tildel).