Når en prognose er fuldført, og agenterne tildeles vagter, er det muligt at køre planlægningsprogrammet.

1. Klik på "Scheduling" (Tidsplan) i menuen til venstre og derefter på "Create Schedule" (Opret tidsplan" i menuen til venstre.
  2. Vælg måned, år og kampagne, der skal planlægges.
  1. Vælg uge, der skal planlægges.
    • Kun uger, der er prognosticeret, kan planlægges.
    • Der kan planlægges op til 5 uger ad gangen.
    • Hvis du omplanlægger en uge, kan publiceringen af ugen annulleres ved at klikke på det røde X til højre for ugen.
  2. Valgte uger vises nederst på skærmen.
  3. Klik på "Run Schedule" (Kør tidsplan".
  4. Planlæggeren starter
    • Klik på "Schedule Jobs" (Planlæg job) i menuen til venstre for at se status for tidsplanerne.
  5. Hvis du vil have vist tidsplanerne, skal du klikke på "Schedule" (Tidsplan) i menuen til venstre.