Työvuorolistan työvuorojen tai tehtävien kiinnittäminen

Kun työvuoro tai tehtävä on kiinnitetty, työvuorojen laatimistyökalu ei voi siirtää sitä.

1. Salli muokkaaminen napsauttamalla vaihtovalitsinta Schedule (Työvuorolista) -näytössä.
  2. Valitse avattavasta Pin (Kiinnitä) -luetteloruudusta, mitä haluat kiinnittää. Vaihtoehdot ovat seuraavat:
  • All Shifts (Kaikki vuorot)

• All Shifts (Week) (Kaikki vuorot (viikko))

• No Shifts (Ei vuoroja)

• No Shifts (Week) (Ei vuoroja (viikko))

• All Breaks (Kaikki tauot)

• All Breaks (Week) (Kaikki tauot (viikko))

• No Breaks (Ei taukoja)

• No Breaks (Week) (Ei taukoja (viikko))
  1. Valitse haluttu kiinnityksen taso. Kiinnitys tallennetaan automaattisesti.
  2. Yksittäisiä kohteita voidaan kiinnittää ja irrottaa napsauttamalla tehtävää työvuorolistanäytössä hiiren kakkospainikkeella.