Feste skift eller aktiviteter på tidsplanen

Festingen beskytter skift og aktiviteter som flyttes av planleggingsmotoren.

1. Klikk på glidebryteren på planleggingsbildet for å tillate redigering.
  2. Velg det som skal festes, i rullegardinlisten Feste.  Alternativene er som følger:
    • Alle skift
    • Alle skift (uke)
    • Ingen skift
    • Ingen skift (uke)
    • Alle pauser
    • Alle pauser (uke)
    • Ingen pauser
    • Ingen pauser (uke)
  3. Velg nivået du vil ha på festingen. Festingen lagres automatisk.
  4. Hvis du høyreklikker på en aktivitet på planleggingsbildet, kan du også feste eller løsne enkeltelementer