Pinnen van diensten of activiteiten op het rooster

Pinning beschermt diensten en activiteiten die door de planner verplaatst worden.

1. Klik in het scherm Schema op de schuifbalk om bewerken toe te staan.
  2. Kies in de vervolgkeuzelijst Pin wat er vastgepind moet worden. De keuzemogelijkheden zijn als volgt:
    • Alle shifts
    • Alle diensten (week)
    • Geen verschuivingen
    • Geen Verschuivingen (Week)
    • Alle pauzes
    • Alle Pauzes (Week)
    • Geen Pauzes
    • Geen Pauzes (Week)

1. Kies het gewenste niveau van Pinning. Pinning wordt automatisch opgeslagen.
  2. Door met de rechtermuisknop te klikken op een activiteit in het scherm Schema kunnen ook afzonderlijke items vastgepind of losgepind worden.