Wanneer een forecast voltooid is en de agenten diensten toegewezen hebben gekregen, is het mogelijk de planningsmotor te laten draaien.

1. Klik op "Schema" in het linkermenu, dan op "Schema maken" in het linkermenu.
  2. Kies de maand, het jaar en de campagne die u wilt plannen.
  3. Kies de week die gepland moet worden.
    • Alleen weken die voorspeld zijn kunnen ingepland worden.
    • Er kunnen maximaal weken5 tegelijk worden ingepland.
    • Als u een week opnieuw plant, kunt u de week ongepublicieerd maken door op de rodeX rechts van de week te klikken.
  4. De gekozen weken verschijnen onderaan op het scherm.
  5. Klik op ' Schema uitvoeren '.
  6. De planner zal beginnen
    • Klik op "Schedule Jobs" in het linkermenu om de voortgang van de schema's te zien.
  7. Om de schema's te bekijken, klikt u op "Schema" in het linkermenu.