Når en prognose er fullført og agentene er tilordnet skift, er det mulig å kjøre planleggingsmotoren.

schedule menu
  1. Klikk på 'Planlegging' i venstremenyen, og deretter på 'Opprett tidsplan' i venstremenyen.

2. Velg måneden, året og kampanjen som skal planlegges.

schedule calendar
  3. Velg uken som skal planlegges.

• Det er bare uker som har fått en prognose, som kan planlegges.

• Opptil fem uker kan planlegges når som helst.

• Hvis du planlegger en uke på nytt, kan du oppheve publiseringen ved å klikke på den røde X-en til høyre for uken.

4. Ukene som er valgt, vises nederst på skjermen.

5. Klikk på ’Kjør planleggingsverktøy’.

6. Planleggingsverktøyet starter

• Klikk på ‘Planlegg jobber’ i venstremenyen for å se framdriften til tidsplanene.

7. Hvis du vil vise tidsplanene, klikker du på ’Tidsplan’ i venstremenyen.