Työvuorojen laatimistyökalua voidaan käyttää, kun ennuste on valmis ja asiakaspalvelijoille on määritetty työvuorot

1. Napsauta ensin vasemmassa valikossa Scheduling (Työvuorojen suunnittelu) ja sitten vasemmassa valikossa Create Schedule (Luo työvuorolista).
  2. Valitse kuukausi, vuosi ja kampanja työvuorolistan laatimista varten
  1. Valitse viikko, jolle työvuorolista laaditaan
    • Työvuorolista voidaan laatia vain sellaiselle viikolle, jolle on luotu ennuste

• Työvuorolista voidaan laatia yhdellä kertaa enintään viidelle viikolle

• Jos viikon työvuorolista laaditaan uudelleen, sen julkaisu voidaan peruuttaa napsauttamalla viikon oikealla puolella olevaa punaista X-merkkiä

2. Valitut viikot näkyvät näytön alareunassa.
  3. Napsauta Run Schedule (Laadi työvuorolista).
  4. Työvuorojen laatimistyökalu käynnistyy.
    • Voit tarkastella laadinnan etenemistä napsauttamalla vasemmassa valikossa Schedule Jobs (Töiden ajoitus).
  5. Jos haluat tarkastella työvuorolistoja, napsauta vasemmassa valikossa Schedule (Työvuorolista).