Hoe vertelt u het systeem welke wachtrijen individuele agenten kunnen behandelen

1. In het menu Instellingen, kies het tabblad Wachtrijen & Vaardigheden.
  2. Kies Vaardigheden in het linkermenu.
  3. Klik op het '+ 'pictogram rechts onderaan het scherm.
  4. Geef de Vaardigheid een naam & voer zo nodig een beschrijving in.

Vaardigheden kunnen op meerdere wachtrijen gebruikt worden.

Bv. Als er wachtrijen2 zijn, Verkoop_UK & Verkoop_US, dan zou één enkele Verkoop-vaardigheid kunnen gecreëerd worden en aan beide wachtrijen gekoppeld worden. Dit zou betekenen dat agenten met de vaardigheid Verkoop quereis uit beide wachtrijen zouden kunnen behandelen.

Het is heel gebruikelijk dat Vaardigheden een 1:1 relatie hebben met Wachtrijen.