Når du klikker på Tilpass, vises tilpasningsvinduet.

I dette vinduet kan du velge om du vil filtrere radene og kolonnene som skal inkluderes i rapporten, og noen rapporter har diagramalternativer. Innholdet i dette vinduet varierer etter hvilken rapport du har valgt.

Hvis et ressursfilter er aktivert på deg, kan det finnes radelementer du ikke skal kunne se. Hvis du har tilgang til å redigere en rapport som inneholder elementer du ikke har tilgang til (på grunn av et ressursfilter), kan du ikke slette disse elementene, og du vil se et hengelåssymbol.