For å lage en billett må du:

1. Klikk på den grønne + Ny billett -knappen øverst til høyre på skjermen for å opprette en ny billett.
  1. Skriv inn emnet for billetten, velg laget/lagene du vil tildele billetten til, og klikk på Lagre.
  1. Dette åpner et nytt vindu for å angi flere detaljer om billetten. Når du er ferdig, klikker du på Start samtale -knappen og velger en kanal (f.eks. E -post) for å åpne tekstredigereren.
  1. Skriv inn billettdetaljene i tekstredigereren og velg alternativet for å sende billetten til systemet. Det er tre alternativer som er oppført nedenfor:
    • Send betyr at statusen blir løst
    • Send som ventende betyr at statusen venter
    • Send som på vent betyr at statusen er på vent
  2. Nå kan du se at billetten din er opprettet og e -post er sendt.