Det kan lagres opptil fem elementer på en dashboard-fane

• Det er mulig å ha to dashbordfaner
  • Det er fire knapper øverst til høyre på skjermen. Legg til element, Slett fane, Ny fane og Lagre
  • Standarden er at det allerede finnes en fane
  • Hvis du vil legge til elementer, klikker du på Legg til element
  • Velg mellom Legg til diagram, Legg til statistikk eller Legg til kampanjesammendrag
    • Diagrammet viser detaljert informasjon for tidsintervaller.

• Statistikk gjelder for en tabell og viser statistikk for tidsperioder: Daglig, Hittil i uken, Hittil i måneden

• Kampanjesammendrag viser statusen for uker i fremtiden med hensyn til prognoser, tidsplaner og publiserte tidsplaner

• Diagrammer og statistikk gjør det mulig å velge målingene som skal vises. Du velger data ved å klikke på diagonalpilen.

• Elementer kan gjøres høyere eller kortere, bredere eller smalere. De kan også dras og slippes til forskjellige posisjoner.

• Klikk på Lagre for å lagre endringer i profilen.