Een schema publiceren of de-publiceren

1. Klik in het scherm Schema op de schuifbalk omEdit toe te staan.
  2. Klik op het vinkje om het schema te publiceren. (Onderste voorbeeld)
  3. Als het schema al gepubliceerd is, klik dan op het kruisje om het niet te publiceren. (Bovenste voorbeeld)
  4. Schema's kunnen ook gepubliceerd of ongepubliceerd worden vanuit het scherm Schema Kalender, zoals in de onderstaande afbeelding.
  5. Klik op het groene vinkje om te publiceren, of op het rode kruisje om niet te publiceren.
  6. De gepubliceerde status van elke week kunt u ook zien in het Dashboard