Relaterade förfrågningar / Alla medietyper

Om ett samtal eller e-postmeddelande har en relaterad förfrågning visas en relaterad ikon i marginalen i sökresultattabellen.

Om du klickar på en sådan relaterad ikon söker arkivet efter och visar denna förfrågning och dess relaterade förfrågning(ar). Om den aktuella förfrågningen och den relaterade förfrågningen har olika medietyper visar Type-listrutan All media types.

Du kan också välja Type All media types och sedan söka efter förfrågningar med exempelvis en agent och en tidsperiod som sökparametrar, så att du kan se alla hittade förfrågningar i samma vy.