Relaterte henvendelser / Alle medietyper

Hvis et anrop har en relatert henvendelse, eller hvis en e-post har en tilknyttet henvendelse, vil henvendelsen ha et relatert-ikon høyre marg i søkeresultattabellen.

Hvis du klikker på et slikt relatert-ikon, viser Arkiv denne henvendelsen og dennes relaterte henvendelse(r). Hvis gjeldende henvendelse og den relaterte henvendelsen ikke er av samme medietype, viser listeboksen Type Alle medietyper.

Du kan også velge typen Alle medietyper og deretter søke etter henvendelser med for eksempel én agent og en tidsperiode som søkeparametere, slik at du kan se alle returnerte henvendelser i samme visning.