Relaterede henvendelser/alle medietyper

Hvis et opkald eller en e-mail har en relateret henvendelse, er den pågældende henvendelse markeret med ikonet for relateret henvendelse yderst til højre i oversigten over søgeresultater.

Hvis du klikker på ikonet for relateret henvendelse, søger systemet i arkivet efter den pågældende henvendelse og dens relaterede henvendelser. Hvis den aktuelle henvendelse og den relaterede henvendelse har forskellige medietyper, vises Alle medietyper (All media types) på rullelisten Type.

Du kan også vælge Alle medietyper (All media types) under Type og derefter søge efter henvendelser med f.eks. én agent og et tidsrum som søgeparametre, så du kan se alle de fundne henvendelser i samme visning.