Under Realtid – Brugergrupper (Real-time – User Groups) vises en oversigt over antallet af agenter pr. status og pr. brugergruppe.

Ved at klikke på et hyperlink i kolonnen Brugergruppe (User Group) kan du se alle de agenter, der hører under den valgte brugergruppe, deres status og den profil, de nu anvender.

Ved at klikke på et hyperlink i kolonnen Profil (Profile) kan du se profilens kompetencer. I kolonnen Skift status (Change Status) kan du logge agenter på/af. Klik på en agents navn for at få vist vedkommendes Ticker-agent.