Ticker-brugergrupper (Ticker User Groups)

Ticker-brugergrupper (Ticker User Groups) viser statistik pr. brugergruppe og agent indtil videre i dag/denne uge.

De tal, der vises for tidsrummet indtil nu i dag/denne uge, er:

• Samlet tilbudtAntal henvendelser tilbudt til agenter pr. brugergruppe.
  • Besvaret i alt (Total Answered): Antal henvendelser besvaret af agenterne.
  • Undersøgelsesscore (Survey score): Gennemsnitlig score indtil nu. Vises, hvis den er konfigureret.*
  • Svarprocent (Answer Rate): Besvaret i alt * 100/Tilbudt i alt.
  • Gns. samtaletid  (Avg. speak time): Gennemsnitlig samtaletid for henvendelser, der er besvaret af agenter indtil nu.
  • Gns.  efterbehandlingstid: Gennemsnitlig efterbehandling for henvendelser, der er besvaret af agenter indtil nu.
  • AHT: Average Handling Time indtil nu (= gennemsnitlig samtaletid + gennemsnitlig efterbehandlingstid)
  • Pålogget tid (Time Logged on): Den samlede påloggede tid inklusive tid i pause.
  • Tid i pause (Time in Pause): Samlet pausetid.

* Kolonnen Gns. undersøgelsescore (Avg. Survey score) vises kun, hvis egenskaben Vis undersøgelsescore i Ticker-agent/brugergruppe (Show Survey score in Ticker Agent/User group) er slået TIL. Hvis en kunde starter en chat med agent 1, og denne agent inviterer en anden agent til at deltage i chatten (for at konferere og/eller for at stille om), bliver resultatet af undersøgelsen knyttet til og registreret på den agent, kunden sidst har talt med.

Når du klikker på et brugergruppenavn i Ticker-brugergrupper (Ticker User Groups), får du vist Ticker-information for agenterne i den valgte brugergruppe.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Når du klikker på en agents navn, åbnes den pågældende agents Ticker-agent. Ticker-agent viser, hvor mange henvendelser den valgte agent er blevet tilbudt og har besvaret pr. systemkø, og derudover også gennemsnitlig samtaletid, efterbehandlingstid samt pålogget tid og tid i pause indtil nu i dag/denne uge.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Hvis en agent ringer til en anden agent, tæller opkaldet som tilbudt og besvaret for begge agenter, men desværre medfører sådanne agent-til-agent-opkald, at den gennemsnitlige samtaletid vises som 0:00 for den pågældende dag i Ticker. Den gennemsnitlige (gns.) samtaletid, der er angivet i agenternes statistikrapporter, er korrekt. Bemærk også, at udgående opkald muligvis vises på rækken uden kønavn.