Indstillinger for visning (Display Settings)

Hvis du vil personliggøre wallboardet med dit eget logo (i stedet for at bruge Puzzels logo), kan du uploade filen med dit logo på siden Tjenester – Indhold (Services – Content), og derefter vælge den på rullelisten Wallboard-logofil (Wallboard logo file).

Hvis du vil have en sidefodstekst på wallboardet, skal du blot indtaste den ønskede tekst i det relevante felt og gemme den.

Hvis du har valgt flere køer og/eller agenter, anbefaler vi, at du justerer Maks. antal rækker pr. wallboardside (Max rows per wallboard page), så indstillingen passer til dine behov.

Du kan ligeledes vælge, hvilken baggrundsfarve du ønsker i den øverste højre del af wallboardet samt tekstfarve i samme område. Du kan vælge mellem foruddefinerede eller kundetilpassede farver. Endelig kan du vælge mellem flere forskellige skrifttyper, teksten skal vises med. Du kan altid klikke på knappen Standard (Default) for at gendanne alle Puzzels standardindstillinger.