Her kan du se, hvilke lydfiler der bruges i de forskellige moduler i din Puzzel-løsning.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Hvis du vil lytte til en lydfil, skal du klikke på afspilningsikonet ud for den tildelte lydfil.

Hvis du vil ændre den fil, der er tildelt et modul, skal du klikke på symbolet for redigering (en blyant) ud for modulet, derefter skal du ændre Lydfilkategori (Sound File Category) efter behov og vælge den nye fil på listen Valgt lydfil (Assigned Sound File) og derefter klikke på Gem ændringer (Save changes).