Mukautettujen tehtävätyyppien luominen

Mukautettuja tehtävätyyppejä voidaan luoda mitä tahansa asiakaspalvelukeskuksessa tehtävää tehtävää varten.

Tällaisia tehtäviä ovat yleensä esimerkiksi kokoukset, koulutukset ja kahdenkeskiset keskustelut.

1. Napsauta ensin vasemmassa paneelissa olevaa Asetukset-rataskuvaketta, valitse sitten ylävalikosta Shifts & Activities (Vuorot ja tehtävät) ja valitse lopuksi vasemmasta alivalikosta Custom Activity Types (Mukautetut tehtävätyypit).
  2. Napsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa +-painiketta.
  3. Syötä seuraavat tiedot:
    • Description (Kuvaus) – Kuvaus siitä, mitä varten tehtävä on. (Katso alla oleva esimerkki.)
    • Activity Code- (Tehtävän koodi) – Enintään 5 merkkiä (tämä näkyy työvuorolistan yhteydessä).
    • Activity Colour (Tehtävän väri) – Väri, jolla tehtävä esitetään työvuorolistassa.
    • Is OOA (On OOA) – Jos tehtävän ei katsota kuuluvan työvuorolistan mukaiseen työaikaan, jos työaikaa on ajoitettu tehtävän ajalle.
    • Is Absence- (On poissaolo) – Sen mukaan, onko kyseessä uudentyyppinen poissaolo vai ei. (Jos tämä asetus valitaan, tehtävä peittää kaikki muut työvuorolistan tehtävät.)
    • Display Adherence (Näytä seurannassa) – Valitaan, jos tehtävän pitäisi näkyä todellisena tehtävänä seurannassa.
    • Display in Agent Portal (Näytä henkilöstöportaalissa) – Valitaan, jos tehtävän pitäisi olla asiakaspalvelijan tarkasteltavissa henkilöstöportaalissa.
    • Is Active (On aktiivinen) – Sen mukaan, onko tehtävä aktiivinen vai ei.
  4. Luo uusi tehtävä napsauttamalla Create (Luo).​​​​​​​