Järjestelmäasetusten muuttaminen

Seuraavia asetuksia voidaan muuttaa System Settings (Järjestelmäasetukset) -toiminnolla.

• Company Name (Yrityksen nimi)

• Holidays Approved By (Lomien hyväksyjä) (määrittää, kuka voi hyväksyä lomapyynnöt):

• Järjestelmän pääkäyttäjät (System Administrators)

• Järjestelmän pääkäyttäjät tai tiimipäälliköt (System Administrators or Team Leaders)

• Automated Holiday Approval (Automaattinen lomien hyväksyntä)
    • Jos tämä asetus on valittu, järjestelmä hyväksyy lomapyynnöt automaattisesti, jos asiakaspalvelijalla ja pyydetyllä päivällä on riittävästi sallittua loma-aikaa.

• Ilmoitusaika (Notice Period) – Lomapyynnön vähimmäisilmoitusaika (päivinä).

• API Users (API-käyttäjät) – Vain integraatioasiantuntijoiden käyttöön.