1. Valitse Settings (Asetukset) -valikosta Queues & Skills (Jonot ja taidot) -välilehti.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Forecast Queues (Ennustejonot).
  3. Napsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa +-kuvaketta.
  4. Anna jonolle nimi.
  5. Syötä kärsivällisyysaika (Patience) sekunteina. Kärsivällisyysaika tarkoittaa aikaa, jonka asiakas on valmis odottamaan, ennen kuin hän sulkee puhelun. Jätä arvoksi 0, jos kyseessä on lykättävissä oleva jono, kuten sähköposti.
  6. Syötä palvelutaso (Service Level) TAI ASA.
  7. Valitse mediatyyppi (Media Type).
  8. Valitse jonoon liittyvä taito (Skill). Taidon on oltava luotuna ennen jonon luomista.
  9. Syötä jonon mahdolliset aliakset.

Aliaksilla on useita tehtäviä. Pääasiassa tarpeet liittyvät integraatioon, kun tiedot saadaan automaattisesta puhelujen jakelusta (ACD). Syötetyt aliakset yhdistävät eri jonojen tiedot automaattisessa puhelujen jakelussa.