Når en leder ber om medlytt av en agent, legger han/hun inn telefonnummeret det skal ringes til (lytternummeret), eller velger brukerens softphone. Når den valgte agenten svarer på et anrop, ringes det til lytternummeret. Hvis det har blitt utført medlytt på en samtale, vil man kunne se nummeret til den som har lyttet, og i hvilket tidsrom det ble lyttet. I tillegg kan du søke etter samtaler det har blitt utført medlytt på, ved å skrive inn lytternummeret eller bare * i feltet Medlytt foretatt av under Avansert søk.