Søkeresultater for Alle anrop / Samtaler med opptak

Klikk på Søk og vis resultat når du har definert søkeparameterne. Da vises søkeresultatet.

Hvis du vil laste ned den generelle informasjonen om samtaler, klikker du på Søk og last ned. Se Last ned generell informasjon om henvendelser for mer informasjon.

Hvis du søker blant Alle anrop, ser du at samtaler som ikke har opptak, har 0.00 som Opptakstid og mangler en svart Spill av-knapp ved siden av seg.

Hvis du ser mer enn ett navn i Agenter-kolonnen, ble samtalen som ble tatt opp, håndtert av to separate agenter. Samtalen ble med andre ord satt over til en annen agent (direkte eller gjennom en kø) i løpet av samtalen. Hvis begge samtalene ble spilt inn, har avspillingsknappen en + inne i seg som indikasjon på at det finnes to opptak.

Ved å klikke på avspillingsknappen ved siden av anropet, kan du se den grafiske flyten for det valgte anropet / anropet med opptak.