Ferietildelingen blir importert i datoformat.

I eksemplet nedenfor er det bare datoen og timene som er tildelt denne datoen.

Det skal være i .CSV-format.

• Klikk på 'System'-tannhjulet øverst til høyre, og deretter 'Kampanje og steder' i undermenyen.
  • Velg Kampanjeinnstillinger fra venstremenyen
  • Klikk på Rediger-knappen ved siden av kampanjenavnet du ønsker å redigere
  • Klikk på Vis kalender for ferietildeling
  • Angi timetildelingen manuelt for hver dag ved å klikke på den bestemte dagen
  • Du kan også klikke på Filimport-knappen øverst på skjermen og velge importfilen
  • Filen skal ganske enkelt ha datoen og timene som er tilgjengelige for hver dag
  • Du kan laste ned en filprøve  her