De volgende instellingen kunnen worden gewijzigd met de functie Systeeminstellingen

• Bedrijfsnaam
  • Vakantie Goedgekeurd Door (maakt het mogelijk vakantie goed te keuren door):
    • Systeembeheerders
    • Systeembeheerders of teamleiders
  • Geautomatiseerde goedkeuring van vakantiedagen
    • Indien aangevinkt, zal het systeem automatisch vakantieaanvragen goedkeuren, als de agent en de aangevraagde dag genoeg vakantietoeslag hebben.
    • Opzegtermijn - De minimumopzegtermijn die nodig is voor een vakantieaanvraag (in dagen).
  • API-gebruikers – Alleen voor integratiespecialisten.