Aangepaste activiteitstypen maken

Aangepaste activiteitstypes kunnen aangemaakt worden voor elke activiteit die in Contact Centres

plaatsvindt: Vergaderingen, Opleidingen, One to One's, enz.

1. Klik op het Instellingen-icoontje in het linkerpaneel, dan Ploegen & Activiteiten in het bovenste menu, gevolgd door "Aangepaste activiteitstypes" in het linker submenu.
  2. Klik op de "+" knop rechts onderaan het scherm.
  3. Enter:
    • Beschrijving - een beschrijving van waar de activiteit voor dient. (Zie het voorbeeld hieronder).
    • Activiteitscode -5 tekens Max (dit zal te zien zijn in het schema)
    • Kleur van de activiteit - de kleur waarin de activiteit in het rooster zal verschijnen.
    • Is OOA - Als de activiteit als Out of Adherence beschouwd wordt voor wanneer de werktijd gepland is.
    • Is Afwezigheid - Als dit een nieuw soort Afwezigheid is of niet. (Indien gekozen, zal de activiteit andere activiteiten in het rooster overlappen)
    • Adherence weergeven - Als de activiteit als een echte activiteit in Adherence gezien moet worden.
    • Weergeven in Agent Portal - Als de activiteit door de agent moet kunnen worden bekeken in het Agent Portal.
    • Is actief - Als de activiteit actief is of niet.
  4. Klik op ' Maken ' om de nieuwe activiteit aan te maken.