Här ser du en logg över larmen som har skickats till mottagaren. Om du har skapat ett larm utan att ange att en mottagare ska få det, visas det inte i Larmloggen. Varje kväll raderas alla loggposter som är äldre än tre månader.

Published

12/06/2020 - 08:27

Last updated

13/09/2021 - 11:32
0
0