Søgeresultater for chatsamtaler

Vælg Type = Chat, og indtast dine søgekriterier. Når du klikker på Søg og vis resultat (Search and show result), vises chatsamtaler, der matcher din søgning.

Generelle oplysninger om chat

På fanen General Information kan du se den tid, der er brugt i kø, og chatsamtaletiden med agenter. Dette er samme struktur som ved telefonopkald.

Hvem afsluttede chatsamtalen først

Ved chatsamtaler, der forbindes til en agent, viser vi, hvem der først afsluttede samtalen (Afslut først (Hang up first)). Den normale situation er, at chatkunden afbryder først, og at agenten lidt efter lukker chatdialogfanen i agentapplikationen. Hvis agenten forsøger at lukke en chatfane i agentapplikationen, før chatkunden har afbrudt, vises en advarsel, men agenten kan stadig lukke den.

Fanen Chat

På fanen Chat vises den faktiske tekst. Hvis du har brug for en kopi af teksten, skal du markere teksten og kopiere den til computerens udklipsholder og derefter indsætte den i et dokument eller en e-mail. Du kan også vælge chatsamtalen i højre margin og vælge Download for at få en xml-fil med teksten.

Hvis en agent sender en fil (vedhæftet fil i chatvinduet) til kunden under chatsamtalen, vises det pågældende filnavn som tekstindtastning/link fra agenten i chatteksten. Da filen kun er gemt midlertidigt, fungerer linket kun i kort tid efter, at den vedhæftede fil blev sendt.
Hvis du har konfigureret en eller flere (brugerdefinerede) chatvariabler, der skal anvendes, vises de variabler, der får tillagt en værdi under chatsamtalen, under fanen Variabler (Variables) for chatsamtalen.

En administrator kan give dig adgang til at slette optagelser og chatlogfiler fra arkivet. Hvis en chatlogfil slettes fra arkivet, får du vist de generelle oplysninger om chatsamtalen, og at der var en chatlogfil, men at den nu er slettet.