På siden Arkiv – Søg (Archive – Search) kan du søge efter opkald/chatsamtaler fra en persons telefonnummer/e-mailadresse, og derefter kan du downloade og/eller slette de fundne opkaldsoptagelser og chatlogfiler, men du kan ikke fjerne sporene (i de generelle oplysninger), som denne person har efterladt i din Puzzel-løsning via opkald, chat eller en sendt e-mail.
På siden Arkiv – Anonymiser (Archive – Anonymize) kan du tilføje en række med telefonnummer og/eller e-mailadresse for hver slutkunde (person), der kræver at blive glemt, og du kan derefter vælge, hvor (SMS-undersøgelse og arkiv) denne person skal anonymiseres.

Når en post indtastes, vil Puzzel (den kommende nat) udskifte det pågældende telefonnummer i eksisterende opkald og den pågældende e-mailadresse i eksisterende chatsamtaler/e-mails med Anonymiseret (Anonymized), i arkivet og/eller i resultatlisten for SMS-undersøgelser. En ny post har statussen Afventer (Waiting), indtil anonymiseringen er udført den kommende nat, og dens status vil derefter være Fuldført (Done).
Når den faktiske anonymisering er udført, vil telefonnummeret/e-mailadressen, som blev indtastet på siden Anonymiser (Anonymise), være anonymiseret (det fleste tal/tegn erstattet med ***).

Hvis en person ringer op til eller starter en chatsamtale med din Puzzel-løsning efter den dato, hvor du indtastede vedkommendes nummer/e-mailadresse her, vil dette opkald/denne chatsamtale ikke blive anonymiseret.

Telefonnummerformat

• Indenlandske telefonnumre skal indtastes uden landekode.

• Udenlandske telefonnumre (numre, der ikke tilhører denne Puzzel-løsnings land) skal indtastes med 00 og landekoden før det indenlandske nummer.

Hvis nogen søger i arkivet efter henvendelser fra et telefonnummer eller en e-mailadresse, der er anonymiseret, vil søgningen ikke returnere nogen resultater.

Hvis en bruger søger efter henvendelser i arkivet, og et opkald/en chatsamtale/en e-mail, der er blevet anonymiseret, vises i resultatet (f.eks. ved søgning efter alle henvendelser til køen X i går), vil opkaldet/chatsamtalen/e-mailen, der er anonymiseret, ikke inkludere henvenderens nummer/chatkundens id/e-mailens Fra-adresse, men i stedet være anonymiseret.

Hvis du anonymiserer opkald/chatsamtaler i arkivet, vil du ikke kunne finde disse henvendelser i arkivet på et senere tidspunkt, så hvis du virkelig ønsker at slette opkaldsoptagelser eller chatlogfiler og fjerne henvenderens nummer/chatkundens id (e-mailadresse) fra henvendelsens generelle oplysninger, skal du først slette