Personlige oplysninger i Puzzel

De vigtigste typer af personlige oplysninger, der gemmes på Puzzels platform, er:

• Oplysninger om slutkunden i hver anmodning (opkald / chat / e-mail), der er gemt i arkivet
  • Oplysninger om Puzzel-brugerne
  • Historisk statistik for hver enkelt agentbruger (antal opkald, samtaletid, efterbehandlingstid mv. pr. agent)
  • Statistik i realtid for hver enkelt agent (antal opkald, samtaletid, efterbehandlingstid mv. pr. agent)
  • Oplysninger om undersøgelser (henvenderens nummer/chatkundens id, agent-id, score og kommentar)