På siden Tjenester – Sosiale medier kan du legge til, redigere og slette sosiale medier-kanalene/-aksesspunktene som skal rutes til din Puzzel-løsning (Kontokonfigurasjon), og du kan behandle Filter-forslag fra agenter).

Kontokonfigurasjon

Her kan du konfigurere de forskjellige sosiale medier-kontoene/ -aksesspunktene (for eksempel (offentlige) Facebook-innlegg, (private) Messenger-meldinger og Twitter) som skal knyttes til Puzzel-løsningen din. Merk at disse konfigurasjonene er for den nye løsningen for sosiale medier, som bare kan brukes sammen med agent.puzzel.com.

Filtrering

Filtering er en mekanisme for å begrense eller Filtere varsler for spesifikke sosiale medier-kanaler, -tråder, -brukere eller -uttrykk.

• En agent oppretter et filterforslag fra agent.puzzel.com
  • Forslaget går deretter inn i innboksen for filterforslag for i administrasjonsportalen.
  • En administrator kan godkjenne eller avvise forslaget.
    • Hvis et forslag slettes/avvises, blir det ikke gjort noe mer med forslaget
    • Hvis et forslag godkjennes, brukes filteret, og alle ytterligere varsler blokkeres for denne typen.

De aktive filtrene er delt inn i fire forskjellige deler: Innlegg, Brukere, Ord/uttrykk og Globalt.