Anpassade aktivitetstyper kan skapas för alla aktiviteter som äger rum i kontaktcenter

Gemensamma aktiviteter kan omfatta möten, utbildning, etc.

1. Klicka på inställningskugghjulet på den vänstra panelen, sedan på Pass & Aktiviteter i toppmenyn och därefter på Anpassade aktivitetstyper i den vänstra undermenyn.
  2. Klicka på plustecknet längst ned till höger på skärmen.
  3. Ange följande:
    • Beskrivning – en beskrivning av vad aktiviteten är till för. Se exemplet nedan.
    • Aktivitetskod – max fem tecken (den visas i schemat)
    • Aktivitetsfärg – färgen som aktiviteten får i schemat.
    • Följer ej schemat – om aktiviteten anses ligga utanför adherence när arbetstiden schemaläggs.
    • Är frånvarande – om det är en ny typ av frånvaro. (Om alternativet markeras kommer aktiviteten att läggas över andra aktiviteter i schemat)
    • Visa Adherence – om aktiviteten ska ses som en faktisk aktivitet i Adherence.
    • Visa i agentportalen – om aktiviteten ska kunna ses av agenter i agentportalen.
    • Är aktiv – om aktiviteten är aktiverad eller inte.
  4. Klicka på Skapa om du vill skapa den nya aktiviteten.