Du kan opprette egendefinerte aktivitetstyper for alle aktiviteter som foregår i kontaktsentre.

Fellesaktiviteter kan være: Møter, opplæring, en til en osv.

1. Klikk på tannhjulet for Innstillinger i venstrepanelet, så på Skift og aktiviteter i den øverste menyen og til slutt på ’Egendefinerte aktivitetstyper’ i den venstre undermenyen
  2. Klikk på +- knappen nederst til høyre på skjermbildet
  3. Legge inn:
    • Beskrivelse – en beskrivelse av hva aktiviteten gjelder. (Se eksemplet nedenfor)
    • Aktivitetskode – Maks 5 tegn (dette vil bli sett i tidsplanen)
    • Aktivitetsfarge – fargen som aktiviteten vil vises med i tidsplanen
    • Er OOA – Hvis aktiviteten anses for ikke å være i overholdelse når arbeidstiden planlegges
    • Er fravær – Hvis dette er en ny type fravær eller ikke. (Hvis valgt, vil aktiviteten overlappe andre aktiviteter i tidsplanen)
    • Vis overholdelse – Hvis aktiviteten skal ses på som en faktisk aktivitet som er i overholdelse
    • Vis i agentportal – Hvis aktiviteten skal kunne vises av agent i agentportalen.
    • Er aktiv – Om aktiviteten er aktiv eller ikke.

1. Klikk ' Opprett ' for å opprette den nye aktiviteten.